Εξοικονομώ κατ' οίκον

Μπορούμε να τοποθετήσουμε τέντες- ζελατίνες-στόρια-ρόλερ-πέργολες στο σπίτι μας με επιδότηση έως και 70% από το πρόγραμμα εξοικονομηση κατ οικον (ή αλλιώς εξοικονομω κατ οικον).

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια μελέτη στο χώρο σας δωρεάν.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε ... με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τα κίνητρα του προγράμματος "εξοικονομω κατ' οικον

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε πολίτες οι οποίοι, εισοδηματικά, εντάσσονται σε τρεις πλέον  κατηγορίες, με διακριτά κίνητρα ανά κατηγορία:

katoikon

Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν και μεμονωμένα διαμερίσματα πολυκατοικιών χωρίς προυποθέσεις (αυτονομία κλπ) και στις επιλέξιμες δαπάνες θα περιλαμβάνονται και άλλες εργασίες που είναι απαραίτητες για την ορθή ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, αρκεί η τιμή ζώνης να είναι ίση ή μικρότερη των 2.100€ και να έχουν καταταχθεί σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση με Δ

Επίσης δεν υπάρχουν οι περιορισμοί για το έτος κατασκευής και των αριθμό ιδιοκτησιών ανά πολίτη. Αυξάνονται τα έτη της αποπληρωμής του άτοκου δανείου από 4 σε 5 εως 6 έτη. Αύξηση του ποσοστού προκαταβολής από 30% σε 40% ανά αίτηση . Πρόβλεψη για αύξηση αμοιβής συμβούλου έργου εως 250€ ανά διαμέρισμα και 800€ ανά πολυκατοικία (χωρίς ΦΠΑ). Τέλος μπορούν να ενταχθούν και κενές ιδιοκτησίες , αρκεί να έχουν χρησιμοποιηθεί ως κατοικία κάποια στιγμή τα τελευταία 3 χρόνια.